08/03/2019 – Copak máš v kapsische, naprosto volný, promlčíme a dál nic(e)

  • MDŽ. Kdo nepřinese kytku, čte tu zkratku: Možná Dneska Žehlím. OK, povinný vtip na Muže Děti Ženy máme za sebou, pokračujeme tiskem.
  • Diablo I. je na GOGu, v plně funkční verzi pro moderní počítače. Hurá. (Bonusweb) Jako já jsem fakt nostalgik a dosud občas hraju Prehistoric, ale vážně? 23 let stará hra za 230 kaček? Navíc bez datadisku…
  • Volný už je SPD zcela volný. Strašně Přátelští Demokraté s panem poslancem už evidentně nepočítají, krajskou buňku obnoví bez něj, z čehož plyne, že lumen Volný bude brzy volný radikál v parlamentu. Respektive nezávislý. Okamůra prostě vzkázal: Vyfič! (iRozhlas) Jelikož se ten pán na žebříčku obliby u mě pohybuje někde mezi střevní chřipkou a polychlorovanými bifenyly, plakat nebudu. Ostatně on je z toho tak nešťastný, že znásobil svou aktivitu na sociálních sítích a už je regulérně za magora i mezi příznivci Strany Padajícího Dříví.
  • Mumie s prostatou panice (v kádince vedle postele) prohlásila, že zadržení ruského agenta byla “hloupá provokace” a že chudáci rusáci “zvažovali, že se vrátí domů”. Inu, gubernátor SSSR, že ano. (iRozhlas) Stejně to je sranda – premiér jedná s USA prezidentem (mimojiné) o dostavbě Temelína a současně prezident si pozve ruského ministra k jednání o dostavbě Temelína. Nevěřil bych, že to někdy napíšu, ale – hlasuju pro tým Babiš!
  • Vrah je zahradník! Ale jako fakt, tohle klišé se stalo realitou. Nějaký mašíbl v Německu nastražil pár výbušnin svým oblíbencům a pak tiše a pokojně zesnul. (iDnes) To nevymyslíš! (ani Agáta by to nedala). Němci se teď přibližují k záhonům a i ke dřevu na topení s respektem, který byl u nich naposled viděn před lety u Stalingradu.
  • Falťas to má složitý. Chudák malej. A blbej. Přiznal schůzku s Kapsch a dodal, že dohodou ušetřil státu 1,5 miliardy (první pravidlo: mlčet!) (DeníkN), pak mu zatkli kamarády v Brně (iRozhlas), pak vyšlo najevo, že ty odposlechy a korupce a vůbec se řeší už od 2017 (Novinky) (Aktuálně). To bude asi rychlé a definitivní. Vzhledem k tomu, že to řeší VSZ Olomouc (ti dělaj pro Al Čaponeho a ne že ne, zkuste mi to vyvrátit) a s ohledem na to, že na posledním sjezdu Falťas zlobil, není asi co řešit. Ten pude.
  • Naopak Hnízdo možná nepude. S trochou dobrý vůle by mohlo mířit do zapomnění, pokud se potvrdí info (Neovlivní) – překvalifikovat to na neúmyslný trestný čin a to už by bylo promlčeno. No, uvidíme.
  • Kapsch, znova. Už si PČR povídala i s Ferancem (bývalý náměstek na dopravě, aktuálně poslanec, ukázková surikata). Sahá to evidentně výše, než by se zdálo (iRozhlas) Sbohem, Falťas…
  • Centrum pro Vytváření Veřejného Mínění má další průzkum. Burešovi to klesá, ruské mumii taky, nespokojenost roste. (iRozhlas) Geniální je ale věta: “Spokojenost podle CVVM panovala zejména mezi občany, kteří se zajímají o politiku, důvěřují současné vládě, jsou spokojeni se současnou politickou situací, mají dobrou životní úroveň a příznivě hodnotí ekonomickou situaci v České republice.” – zdálo by se, že první dvě tvrzení se vylučují. Ale není tomu tak. Píší “zajímají se”, nikoliv “chápou”. Takže, přeloženo: koukaj na bednu, věří PR ANO, nemají šajn o reálné ekonomické situaci a jsou rádi, že sousedovi chcípla koza.
  • Volný. Zase. Jak tuhle ta věc označila Havla za vlastizrádce, tak to není trestné (souhlasím, blbost není trestná, jen politováníhodná). (iRozhlas) Takže si ten blbec může podat ruku s pseudokoncetrákem Roznerem a společně vykročit do pr…zapomnění. Ještě je tam volno.
  • Crew Dragon zvládla návrat z vesmíru, obrovský úspěch SpaceX. Tohle stojí za zapamatování, ne ti naši pitomci (napříč stranami). Máme i video (iRozhlas)
  • Analýza ČTÚ – kdo může za drahá data. (Lupa) Kartel operátorů, pochopitelně. V článku je krásně rozebrán náš “specifický trh”. Spíš asi nemá cenu číst, člověk se akorát nasere.
  • Rusáci se chystají na válku, alespoň podle komentátorů na (Rozhlas). Snad bude studená.
  • Přepis tiskovky po setkání Toxické přehazovačky a Čapího lorda přímo na webu Bílého domu. Docela sranda, Yeah. (WhiteHouse) Thank you. Thanks. Yeah. That’s true. Thank you. Right. I don’t understand. :D Boha jeho… Když to srovnám s článkem (iRozhlas)… Nebo s výletem na Kokořín…
  • Proběhla tiskovka a prezentace na 41. kilometru D1. Šašci z ŘSD tam nainstalovali značku “Jste v protisměru” a k tomuto aktu si přizvali i novináře. Nemám slov. Ne, fakt k tomu nedodám ani ťok.
  • No a na závěr – fotky, jak ti dva gentlemani nechali manželky stát před Bílým domem. (iDnes) Je to drobnost, hloupost, ale je to krásné.
  • Pošta (iRozhlas), nazdar.
  • V tento den se narodili: Mašín, Vyčítal, Mišík, Vondráčková (Lucka, ne národní poklad), Kvitová. Svátek má Merlin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *