15/03/2019 – Volný, Karla volná, Volný volný a balvany

  • Volný (ten děda z ANO, ne ten tělocvikář od Okamury) se rozhovořil o Faltýnkovi atd. pro (iRozhlas). Další trestuhodně nevyužitá příležitost mlčet. Surikata chválí iniciativu Fámuluse, komentuje jednání klubu, počkejme na výsledky šetření a tak dále. Jako obvykle si určitě dědula odnesl z rozhovoru pocit, že odpovídal chytře a moudře. No, je to jen dojem.
  • Středeční pietní akt k 80. výročí okupace Československa nacistickým Německem v Domě armády má dohru (iDnes). Sešla se tam smetánka – předseda pofidérního svazu adorujícího bývalé estébáky Vodička, soudruh Falmer, druh Klaus (ml.) a další. Právě mladý Klaun se tam dopustil projevu a přihodila se mu myšlenka. Přirovnal aktuální Macronův plán k Mein Kampfu. A dodal: “Ano, dějiny nekončí a české vlastence budeme opět potřebovat. Dřív, než si myslíte.” Ta fascinace budoucího bývalého člena ODS Hitlerem skoro navozuje pocit, že je to nácek… No, každopádně to byla asi poslední akce pofidérního svazu adorujícího bývalé estébáky pod záštitou kohokoliv a ministerstva obrany zvláště. (iRozhlas)
  • Krásný rozhovor s Richardem Vyškovským – to je ten pán, co dělal a dělá papírové modely (nejen) hradů do Ábíčka. Nádherné čtení! (iDnes)
  • Karle ruply nervy. Na FB zveřejnila emotivní status ve dvou jazycích, ve kterém pokládá řečnickou otázku (velmi řečnickou), zda je ona blbá, nebo všichni kolem lžou. Karličko, to se nevylučuje, pravda je obojí. (Facebook) Patrně jde o reakci na její nezařazení na kandidátku do EU parlamentu. Jo a jsou tam dvě verze, aktuální je “krotší”, tak viz historie úprav. No, Karlo, je čas udělat ANO pá, pá… A ne, ani ta fotka s Rambohafíkem s trikolorou na obojku to nevylepšila. Bože na nebesích, je v tom ANO někdo alespoň s inteligencí retardovaného křečka? (Prchal, mlč! Tebe se nikdo neptal!)
  • Ano, Karlu už řeší i maminky na mimibazaru a (Novinky). Její vyjádření, že už nebude ničí děvkou v politice, má šanci zlidovět.
  • Volný dostal ponožku! Volný je volný! Co to kecám… Pan magistr Volný (tentokrát ten z SPD. Teda…) s údivem zjistil, že v SPD jsou “neonacisté, rasisté a násilníci” a proto se rozhodl ze Strany Přátel Demence vystoupit. (iRozhlas) Tímto zjištěním se zařadil mezi největší mozky naší doby, hned vedle redaktorky TV Nova, která zjistila*, že voda v zimě mrzne, Karly Šlechtové, která naznala, že je blbá, či vedle strýce Františka, co objevil, že lít vodu do kyseliny je pitomost. Ono to teda bude spíš tím, že už byl z SPD de facto vyloučený (vyloučený jak ty lokality, ve kterých pronajímá byty…), neb už dříve mu Okamio jasně vzkázal: “Pojď ven!”.
  • S Dobbym, teda s Volným, přinesl následně rozhovor (iRozhlas). Hezké čtení. Vyplývá z něj, že aktuálně je Strana Příspěvků k Důchodu Tomia Okamury stabilní asi jako bedna nitroglycerinu na horské dráze a měli by si asi hlídat stranickou pokladnu. Před předsedou. Jo a novou stranu založit nechce (toto se nelíbí uživateli Václav Klaus ml.).
  • SPD vyzvala Dobbyho ke složení mandátu poslance. (iDnes) Volný odpověděl, že nikdy neodstúpí, nikdy! Nech si to všici zapametajů! (nebo tak něco). Tomio na tom trvá a chce, aby uvolnil (Volný) místo v parlamentu náhradníkovi. Připomíná mi to citaci ze spisu (Jahelka) z rozvodového řízení: Slavný soude, vždyť odpůrce jen zabírá místo v posteli někomu, kdo by si to více zasloužil!
  • Min. odchodu obrátilo, WiFi Nováková dala pokyn ke zveřejnění odměn náměstků za poslední rok. Dosud to, jako jediné ministerstvo, střežilo důkladněji, než Bureš syna. Tak uvidíme (iRozhlas).
  • Byly uděleny ceny Bludný balvan za matení veřejnosti a pavědu (spolek Sisyfos). Vedle klasických šarlatánů, léčitelů, alternativních lesan a podobných mašíblů se tentokrát dostalo i na politiky. Poslanec Kokoten za mikrovlnky (co zabíjejí), Pitomio za opičí mor (co šíří migranti) a agent Babiš za homeopatika na křivdu (co bere. A nezabírají, evidentně). (iRozhlas)
  • Data zdarma (omezená rychlost po vyčerpání balíčku) nemohou prý operátoři poskytovat kvůli zákazu ČTÚ. Nic jsme neomezili, brání se ČTÚ (iDnes) Popcorn? Je to zamotané, ale tak – stejně budeme mít brzo levná data, Andy na tom maká.
  • A to je dneska vše. Naštěstí.
  • Edit 2:16 * – nešlo o redaktora, ale redaktorku. Upraveno ;) Díky Padre za upozornění ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *