02/04/2019 – CNN, vlci, salmonela a laktační psychóza

  • Včerejší “tiskovou opravu” v Čaulidi sepsali (Neovlivní), takže já už o té zjevné lži nemusím psát článek a zdrojovat. Díky. Příště už prostě jen pošlu odkaz, až zase nějaký lumen bude tvrdit, že Nejvyšší všemocný trestně stíhaný nelže.
  • Pán Čapího hnízda se nezvykle ostře nezastal pokorné surikaty a pravil, že by paní kadeřníková rozhodně měla vysvětlit ten bordel s analýzou festivalů (a dalších externích prací za 5 mega) a dodal, že jí určitě napíše. Aby to vysvětlila (Seznam Zprávy). Ajaj.
  • Nezvykle vstřícný byl v rozhovoru pro (Novinky) směrem k ANO Roman Onderka (ČSSD, modří vědí). Zastal se Falťuldy (je to svědek, je to kauza, o nic nejde), tu hlášku o hlavě Maláčové zahrál na vtip, hodně “smířlivé”.
  • Budeme mít nový kanál. Zpravodajský. TV Prima (aka Barrandov light) se dohodla s CNN a koupí si od nich frančízu. CNN Prima News zahájí provoz nejpozději do roka. (iRozhlas) To budou amíci koukat! (Mimochodem – ofčí syn je z toho nadšen, na své výpady proti CNN už asi zapomněl. (No, zlatá rybička si pamatuje posledních 30 sekund, ovce na tom nebudou o moc lépe))
  • Křidýlko nebo stehýnko? No, pokud jde o ptáky z Polska, radši bych si dal salát. Další projímadlo chybně označené jako maso je tu. Půl tuny kuřecích ňader se salmonelou. Většina už byla ale prodána. (iRozhlas) Přece se z těch kontrol neposereme, že… No, z kontrol ne…
  • Petříček si promluví s Novákovou (v obou případech jde o ministry) ohledně toho Tchaj-wanu. (iRozhlas) Nešťastné rozhodnutí a tak dále. Hele, má to vůbec ještě cenu? Na těch pár dní…
  • Ekonomický komentář si dovolily (Novinky). Důchody se zvyšují nad poměry naší ekonomiky, shodli se v něm experti. Celé je to napsané tak drsně (o faktické stránce nemluvím, ta sedí), že prostě musí jít o záměr. Záměr vytřískat co nejvíc zobrazení reklam v diskuzi. A diskuze stojí za to! Nad obvyklý průměr Novinek (takže – nečtěte to, to dokáže zvládnout jen sociopat, muhehehe).
  • Na dálnici D1 hořely rakve a urny (Novinky). Zase nějaká kampaň na Ťoka. (V žádné nebyl, nebojte!)
  • Na Faltýnka si přisadily i (Novinky), jde o pozemky v centru Brna, které získal jeho kamarád a kamarád vlastníka bytu, ve kterém pan místopředseda protikorupčního hnutí bydlí/bydlel. Přišla s tím už včera MF Dnes, ale jelikož byla jediná a byl apríl, nebral jsem to vážně. Nad Faltýnkom sa blýska (sorry bratia).
  • Nový pořad Dluhy Jaromíra Soukupa možná časem doplní zábavný pořad Exekuce Jaromíra Soukupa. JCDecaux žaluje TV Barrandov Jaromíra Soukupa o 100 milionů za poškození dobrého jména (kauza plakáty). (Lidovky) Nejlepší moderátor galaxie (a přilehlého vesmíru) si asi trošku moc zaspekuloval.
  • V Karlovo Varech plánují výstavbu největšího akvaparku v Evropě. Za 3,5 miliardy. (Lidovky) O projekt se zajímá ruský investor (pochopitelně). Hele, nebylo by jednodušší už celý ty Vary rusákům prodat? Aha, pozdě…
  • Foldyna si zase dá s někým jazyk, vracejí se k nám vlci. Ne to nepříjemné onemocnění, ale ti nepříjemní rusáci na motorkách. Zatím nevyoutovaný latentní Foldyna se k nim opět plánuje přidat. A těší se, že z toho bude poprask. (Lidovky) Mám takový nápad – ignorujme jej.
  • Strašidla na Hradě (no jo, to ta včerejší Matějská) si nedají pokoj. Aktuálním cílem hlavního bubáka je Ištvan. Při kauze “kabelky” se mu hodil, dneska je situace jiná, takže mu ty kabelky omlacuje o hlavu. (iRozhlas) Velmi stručný a přesný článek.
  • A zlatý hřeb večera – Jermanová. Vzala si k srdci výzvu svého majitele a osvětlila veškeré okolnosti těch externích prací. Žel si vzala za své i jeho metody, takže jsme se nic konkrétního nedozvěděli, ale už víme, že (a budu citovat, toto je autentické): může za to Kalousek a jeho loutky, jde o kampaň, která byla schválně načasovaná tak, aby ji nejvíce emocionálně zasáhla (tudíž do doby porodu (posudky) a početí (auto pro kadeřníka)), vše je naprosto transparentní a tak dále. (tady je celé vyjádření, Deník). Té paní už definitivně (a tady se zastavím, abych nepřišel do řečí, doplňte si sami). (České noviny) A šikana (iRozhlas)
  • Zvířátka nebudou, mám toho dneska plné kecky.
  • A tenhle tweet asi moc lidí nepochopilo :-D Hint – v Brně stojí jen jeden…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *