16/03/2022 – Premiér, pyčo!, zase střet, Haag rozhodl a rusáci zasraný (ale jako fakt už hodně!)

  • Pokračujeme ve válečném zpravodajství. Zvířátka nebudou, jedeme:
  • Fiala už je v Kyjevě, kde se má setkat se Zelenským (Novinky) – Tohle bylo jako zjevení. Premiér sedl na vlak a jel do válečné zóny. Nehodnotím, nemám na to jasný názor (neb nemám data a nikdy se to ještě nestalo). Každopádně koule má, to bezesporu.
  • Odvaha opravdových přátel, prohlásil Zelenský po jednání s Fialou (Novinky) – Slovinsko, Polsko a Česká republika. Jasně že to je hlavně (a vlastně asi i jedině) gesto. Ale gesta jsou právě teď podstatná. Rusáci zasraný.
  • Nejste v tom sami. Fiala a spol. jednali se Zelenským (Novinky) – „Jsme tu, abychom vyjádřili podporu vaší zemi a vašemu boji. Víme, že bojujete i za naši svobodu a naše životy,” řekl Fiala. // Ty vole, my máme premiéra! Ještě že tak, bejt tam ten druhej, tak sledujeme v televizi sitcom Jak jsem vykňůkal válku…
  • Policie ukončila vyšetřování otravy Bečvy. Loni kvůli ní obvinila firmu Energoaqua a jejího ředitele (Irozhlas) – Případ má na stole státní zástupce, teď je to na něm. Zda se výsledky liší od těch minulých, nevíme. „Koncem minulého týdne jsme podali návrh na podání obžaloby, a to proti jedné právnické a jedné fyzické osobě,“ uvedla bez bližších podrobností Kyšnerová.
  • Do Bruselu odešel dopis ke střetu zájmů. Kvůli němu i miliardám na obnovu Češi opravují evidenci majitelů (Irozhlas) – Hvězdné datum 2743.68, do velitelství Spojené federace planet dorazilo z městečka Tzechia vyjádření tamního starosty ke střetu zájmů. Původ této prazvláštní tradice je neznámý, nicméně sahá stovky let do minulosti. // jinak teda posunem je, že předěláváme legislativu ohledně skutečných vlastníků tak, aby souhlasila s EU legislativou.
  • Fiala po návratu z Kyjeva: Ukrajinci bojují také za nás, potřebují především dodávky zbraní (Irozhlas) – Podle premiéra v Kyjevě diskutovali mimo jiné o možném vytvoření koalice států, jež by poskytla azyl ruským vojákům, kteří by se rozhodli nebojovat a dezertovat. // V řadách rusáckých trollů zvládla panika při představě, kterak jim vláda nastěhuje Ivany do chat a chalup.
  • Dodávkami zbraní jen prodlužujete krveprolití na Ukrajině, obvinil Putin Západ (Novinky) – My je přišli mírumilovně okupovat a voni se podle brání, kňů! Víš co, ruskej válečnej Liliputine, jdi do prdele!
  • This Facebook Page Is All About Animal Images That Need To Be Seen (50 New Pics) (Boredpanda.com) – Zvířátka, potřebujeme zvířátka! Tak tady jich je 50 uberňuňu (za link díky @kutiska).
  • Zelenskyj: Když ne bezletovou zónu, dejte letadla, rakety. Kongres tleskal (Idnes) – Potlesk je mu platnej, že jo… Nicméně žerty stranou – USA fakt pošle prachy a hlavně protivzdušnou obranu, takže s trochou štěstí bude Puťka ASAP tam, kam zamířila ruská válečná loď. Alespoň doufám.
  • Nejde o Ukrajinu, ale o světový řád. USA nespěchají s urovnáním, soudí Lavrov (Idnes) – Tenhle lavor sraček je fakt neuvěřitelnej. Dostávají na prdel jak sedláci u Chlumce, ale lavor má furt plnou držku ultimát a keců o “speciální operaci, co probíhá podle plánu”. LTH, lavore, LTH (leda tak hovno). No, tahle mršina nicméně prohlásila: Jednání s Ukrajinou neprobíhají dobře, určitá naděje na kompromis však existuje. // Rusáckej kompromis spočívá v tom, že druhá strana bezpodmínečně kapituluje, přijme všechny podmínky rusáků a rusáci je, jako kompromis, nepostřílí. No, těším se, až Lavrovovi sklapne. Rusák zasranej.
  • Fukušimou otřáslo silné zemětřesení, jeden mrtvý. Vykolejil šinkanzen, hrozí tsunami (Novinky) – Rok 2022, no. Jeden mrtvý, jinak “jen” technické škody. Ale tak – máme teprve březen…
  • Rusové shodili bombu na divadlo v Mariupolu, uvnitř se ukrývalo tisíc lidí (Novinky) – Rusáci zasraný! A to stále ty svině opakují do zblbnutí, že v rámci “speciální vojenské operace není útočeno na civilní cíle”. Lavor sraček i Liliputin to říkaj v každý druhý větě. Svině rusácký zasraný.
  • Vojenská operace jde podle plánu, řekl Putin. Rusy varoval před nezaměstnaností (Denik) – Sralputin se rozjel. V Rusku je všechno v pohodě, takže nařizuje dávky (ne kulometné, finanční) pro obyvatele, rozpočet to zvládne, blesková čtyřdenní operace už trvá čtvrtý týden a jde podle plánu, žádná platební neschopnost není, vše je růžové a: Západní představitele obvinil, že chtějí z Ruska vytvořit slabou zemi a narušit její územní celistvost. // ty debile zasranej, kvůli tobě žádný Rusko za dva měsíce už existovat nebude. Ale je fakt, že to zase moc velká škoda nebude…
  • Haagský soud nařídil Rusku zastavit invazi na Ukrajinu (Seznamzpravy) – Takže z Vovky je oficiálně válečný zločinec (ne že by mu to nějak vadilo). Mezinárodní soudní dvůr v Haagu (ICJ) vynesl rozhodnutí ohledně ruské invaze na Ukrajinu. Podle „prozatímního opatření“ musí ruská armáda pozastavit použití vojenské síly na ukrajinském území. A zároveň konstatoval, že neshledal žádné důvody pro zahájení invaze (jo rusáci tam taky předložili “důkazy”). No, papír na to máme, to je všechno.
  • A jelikož se mi v neděli rozbil script, tak tady jsou souhrny z posledních dní:
    • 13/03/2022 – Kantar, upřímný Fiala, mění se roušky a nějak mi to spadlo… (CDD)
    • 14/03/2022 – Janeček se zlobí, 25k, zlobí se i Hamiželé a sbohem Pane Kintzle… (CDD)
    • 15/03/2022 – Francouzské tanky, Plán obnovy z říše snů, další sankce a ČEZu se daří (CDD)
  • Dobrou noc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *