10-11/01/2024 – Vydal jsem knížku, bober kurwa, v Rusku zima a pes se cítí kočkou

  • Chlupaté masivní nohy mu při chůzi šustí. Obec na Třinecku děsí velký černý pavouk (Novinky) – Animal wars opět na scéně! Velmi plastický popis setkání se sklípkanem, zejména té uklízečky je mi líto… To musel být šok! (zejména pro toho pavoučka)
  • Skandinávský teplotní šok. Na severu Švédska se oteplilo o padesát stupňů (Idnes) – Pecka teda… Z -45 na +8 během 24 hodin. To je šílený.
  • Ulož.to vstává z mrtvých. Vrací se k anonymnímu sdílení souborů se službou Send (M.zive) – Zajímavé. 10 GB, až 10k stažení, platnost odkazů až rok a end-to-end šifrování. Jsem zvědav na monetizační model, zatím žádný není.
  • Nekončíme, reformy jsou nutné, ohrazují se ministři proti Stanjurovi a “nicnedělání” (Zpravy.aktualne) – Bylo by fajn, kdybyste se nejdřív dohodli a pak něco plácli, ne opačně… Každopádně korunu tomu nasadil Marek Benda. “Jestli někdo očekával úplně zásadní reformy, tak asi nechápal, co se v zemi děje. Úkol byl odstavit duo Miloš Zeman – Andrej Babiš,” sdělil. To víš že jo…
  • Úleva v Šakvicích. Místní mají po přerušení internet zpět. Síť narušili bobři (Breclavsky.denik) – Animal wars!!! // Do výkopu budeme muset položit pancéřované ochranné trubky a celou trasu uvést do původního stavu. Při této druhé etapě budeme muset znovu službu na asi tři hodiny přerušit. // Paní učitelko, nemohl jsem na online hodinu, protože kabel internetu překousl bobr!
  • Hanba, zabíjí nás mrazem, je to mučení, vyčítají Rusové Putinovi výpadky tepla (Idnes) – Skoro bych uronil kroupu, když vzpomenu, jak loni rusáci prorokovali Evropě, že bez jejich plynu zmrzne… Ale jo, tohle jsou Rusové, ne rusáci, rusáci maj pohodlí a teplo, mrzne prostý lid.
  • Za psa nezaplatím, cítí se být kočkou. Obec zavalily stovky ohlasů na fiktivní spor (Idnes) – Ježiš, to je tak nádherný fór! Dejte si celé znění toho dopisu. Sice je to kachna (ten dopis, ne ten pes! Teda kočka…), ale od srdce jsem se zasmál!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *