29/01/2022 – Ta skartovačka byla hladová, trestně stíhaný ředitel, pták a trpaslíci

  • Bývaly doby, kdy byly víkendy klidné… Tak jedeme, dneska toho bylo víc než v pracovní den…
  • Trpaslíci latinskoamerické Sněhurky budou korektní, slibuje společnost Disney (Novinky) – Všichni trpaslíci budou mít minimálně 190 cm a Prófu bude hrát The Rock! Nebo tak něco. Ty vole, já už fakt z té korektnosti nemůžu… Chlápek, co vydělal miliony dolarů na roli trpaslíka v GoT, má problém s trpaslíky ve Sněhurce. Asi nechce, aby jej jejich sláva přerostla…
  • Co mělo být zničeno, bylo zničeno, píše Hrad ke skartaci zprávy BIS o Vrběticích (Novinky) – Osobně se domnívám, že co mělo být zničeno, zničeno nebylo a furt to dělá kancléře, ale co už… Stručně: PČR chtěla zjistit, kdo měl v tlapičkách zprávu o Vrběticích (to brzo, teda) a sejmout z ní otisky, vlekař bez prověrky vzkázal, že chtít můžou, ale to je tak všechno. Zpráva, spolu s dalšími dokumenty, prošla skartovačkou začátkem prosince. Prý “standardní postup”. Prý “začátkem prosince”. On to teda klidně může být standardní postup, jenže téhle bandě hyen, co zvládnou nacpat meruňkové knedlíky do kapačky, už dávno nikdo, kdo vlastní alespoň šest funkčních neuronů, nevěří…
  • Válek už má jasno. Otevře restaurace neočkovaným (Novinky) – Termín neznámý, bude záležet na vývoji situace (já tipuji tak půlku března). Podrobnosti ve středu na vládě. Upřímně řečeno – ono už je to prakticky jedno, nějaké kontroly jsou už snad jen ve větších městech a v Brně.
  • Piráti končí v koalici v Plzeňském kraji. Vadí jim „kmotr“ ODS i koncert Chinaski (Novinky) – Jediný štěstí, že i bez korzárů má vládní koalice 104 poslanců (103 + distanční Farský)…
  • Žalobce zarazil prošetřování Prymuly kvůli zbytečné polní nemocnici v Letňanech (Novinky) – No hurá, tohle byla fakt pitomost. Nehledě na to, že Petrklýč fakt o ničem nerozhodoval.
  • Před 9 000 lety zasáhla zemi silná sluneční bouře. Vědci varují, že na takovou není lidstvo připraveno (Irozhlas) – Kdybychom měli sepsat věci, na které není lidstvo připraveno, tak vedle toho budou sebrané spisy od Jiráska vypadat jako brožurka… Zrovna tahle sranda by vyřadila veškerou elektroniku na Zemi, globální blackout. No, na chatě bych to zvládl – vodu mám ve studánce, oběd mi chodí okusovat zahradu a na tu televizi se klidně kouknu při svíčkách ;)
  • Když do vaření mluvili dvorní lékaři a filozofové (Irozhlas) – Sobota, takže můj oblíbený food blog. Tentokrát makarony zapečené s bešamelem. Vypadá to nádherně – ale, ruku na srdce, eidam třicítka je eidam třicítka.
  • Pokračování Vrbětic: policie podezřívá pracovníka Imexu, že se před výbuchem sešel se špionem GRU (Irozhlas) – Tohle se bude vyšetřovat až do úplného zapomnění…
  • Horkým kandidátem na šéfa Lesů ČR je jejich trestně stíhaný exředitel (Novinky) – Tak když nevadil trestně stíhaný premiér 🤷‍♂️ Jinak teda Szórád je oblíbenec Jurečky a s novináři se bavit odmítl. Ať to máme pro záznam komplet s klíčovými slovy.
  • Sdělení Kanceláře prezidenta republiky – Pražský hrad (Hrad) – Dementi ke skartaci. (jako “že vydali dementi”, ne “že dementi vydali”). Ovčí mluvčáček to uvedl, cituji: “❗️Věnujte pozornost zásadnímu Sdělení Kanceláře prezidenta republiky ❗️”, konec citace. Je zajímavé, že většina “zásadních sdělení KPR” za poslední rok, dva se týká nějakého průseru hyenní smečky z Lánské obory. Náhoda a kampaň, pochopitelně.
  • Z výběru národního ptáka se nesmí stát fraška, varuje ornitolog. Vtipy už kolují (Idnes) – V anketě pochopitelně vede straka. Národ Švejků todlecto.
  • Gripeny stárnou, armáda chce víc stíhaček (Novinky) – Myslím, že mnoho šťastně ženatých by tu svou klidně darovalo za odvoz 😈
  • Přímé vlaky Brno-letiště Vídeň. ‚V únoru zkušebně, od jara snad pravidelně,‘ věří brněnský radní (Irozhlas) – Takže trasa “Vídeň-Sever – Vídeň” (zpáteční nemá smysl vůbec plánovat).
  • Hradní skartovanou zprávou se bude zabývat sněmovní bezpečnostní výbor (Idnes) – Žádný výbor PS sice zatím ještě nikdy nic nevyšetřil, ale co už. Na článku je velice zajímavé, že se tam asi vloudil šotek. V první větě je místo “kterou údajně skartoval” napsáno “Údajnou tajnou zprávu”… Sakra rozdíl.
  • Proč kočky upřednostní obyčejnou krabici před drahým pelíškem? Vědci znají odpověď (Pozitivni-zpravy) – Ve skutečnosti jde o experiment, který ty chlupatý potvory provádí na lidech, nikoliv opačně. Ale je fajn si myslet, že je tomu naopak.
  • Šibenice před Sněmovnou je přestupek (Novinky) – Tak tohle je zvláštní… Už 2x někde byla (jednou na akci SPD (proti migrantům) a jednou na akci AUVA (proti Babišovi)) a v obou případech to policie odložila, že nešlo o trestný čin ani přestupek. Tak jsem zvědav tentokrát. Za mě: je to prasárna, ve všech případech, nicméně pokud to 2x bylo “ok”, tak by mělo být i teď.
  • Vlci útočí. Jejich podpora v Česku tak slábne, někteří odborníci již mění názor (Denik) – Jakej že to máme rok? 2022? A co jsem to před pár dny říkal? Aha… Takže: Hauuuuuuuw!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *