11/04/2022 – Labuť, posudky, stoka a základnu néééé

  • Dneska se nic nestalo, krom války a toho, že jsem prakticky nic nečetl, Arči je na tom špatně, většinu dne jsem mazlil, takže to bude rychlé. Jdeme na souhrn.
  • Nejvyšší podporu na Hrad má Babiš, potenciál má vyšší Pavel (Novinky) – Nový měsíc, nový průzkum, stejné výsledky. Tak jen pro referenci.
  • Drahé energie a pohonné hmoty vyhnaly inflaci na 12,7 procenta (Novinky) – A zrychluje a zdaleka nejsme na vrcholu. Nepěkné. Z toho si nejde dělat srandu.
  • Agresivní labuťák Trenér proháněl kanoisty. I s družkou ho umístili na Kokotský rybník (Novinky) – S ohledem na chování toho ptáka je jeho nová destinace naprosto odpovídající…
  • Posudky za 340 tisíc. Místo aby resort průmyslu dotace po Agrofertu vymáhal, nechal je znovu analyzovat (Irozhlas) – Asi nikdy v historii nevěnoval náš stát takovou energii a prostředky na ochranu jedné soukromé firmy… 10 posudků místo vrácení/zrušení dotací. Neuvěřitelné. Respektive uvěřitelné, i dvojkarel říká, že jde o logický postup, takže to tak určitě je.
  • Kauza Stoka: Věděli jsme o sobě, protože jsme to dělali společně (Novinky) – Pokračování. Obhájci už se seznámili s doplněným spisem, takže se jede dále. Jeden obviněný spolupracuje a vypovídá, Švachula vše popírá, nic se nezměnilo. Tohle bude ještě na dlouho…
  • Babiš americkou základnu v ČR nepodporuje, považuje ji za zbytečnou (Novinky) – A samozřejmě referendum. Přerod z “catch all party” na “catch SPD fans party” úspěšně pokračuje. Tak měsíc před prezidentskými volbami očekávám “Aká Ukrajina? Něznám. Makám pre naše lidi!”.

Discover more from Co Den Dal

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *